Voorwaarden

COPYRIGHT

Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Het kopieren van teksten, foto’s, ontwerpen en artikelen is zonder toestemming verboden. Actie zal worden ondernomen.

BESTELLINGEN/LEVERINGEN

Bestellingen en opdrachten verstuurd via de site zijn bindend. Bestellingen en opdrachten worden geleverd op basis van betaling per IDEAL of d.m.v. vooruitbetaling en worden behandeld op datum van binnenkomst. Betaling dient plaats te vinden binnen 7 dagen na orderdatum. Hebben wij binnen deze periode geen betaling ontvangen, komt de bestelling te vervallen en worden de artikelen opnieuw te koop aangeboden. Bestellingen worden zo snel mogelijk verstuurd. Heeft u met IDEAL betaald voor 15.00 uur, dan wordt het pakket nog dezelfde dag verstuurd.

VERZENDEN

De prijzen zijn inclusief BTW (geldend voor Nederland, voor buitenland gelden andere tarieven) en exclusief verzendkosten. Uiteraard proberen wij deze zo laag mogelijk te houden. Voor de verpakking wordt de kostprijs in rekening gebracht.

Binnen Nederland gelden de volgende tarieven:

20-50 gram: 2.50

50-100 gram: 3.44

100-350 gram: 4.32

350-2 kg: 5.18 (brievenbuspakje met track & trace)

pakketpost 0-10 kg: 7.75

NB: onze voorkeur voor verzending per brievenbus gaat uit naar Brievenbuspakje met track & trace. Met deze verzending is het pakketje mogelijk nog terug te vinden als het pakketje niet is aangekomen op de plaats van bestemming. Verzending is voor risico van de klant. Wij kunnen hiervoor niet verantwoordelijk worden gehouden.

ANNULERING VOOR LEVERING

Indien u een bestelling plaatst en betaalt en annuleert voordat wij zijn overgegaan tot verzending, brengen wij de daadwerkelijke bankkosten en eventuele verpakkingskosten in rekening. Is een pakket al gefrankeerd, dan brengen wij ook de verzendkosten in rekening.

RETOURNEREN/HERROEPINGSRECHT

Indien u een artikel retour wil zenden, verzoeken wij u het retourformulier in te vullen en te mailen of versturen. Retouren binnen 14 werkdagen naar het volgende adres: Toetie & Zo, Beetslaan 5, 1215 AK Hilversum.
Zodra het artikel bij Toetie & Zo is binnen gekomen, wordt het aankoopbedrag terug gestort. Verzendkosten zijn voor eigen rekening.
Indien u een artikel retour stuurt, dienen de artikelen in dezelfde staat te worden verzonden als het is ontvangen. Retourzendingen dienen deugdelijk verpakt te worden.
Artikelen gemaakt in opdracht kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Sale-artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

RETOURFORMULIER

Klik hier voor het retourformulier: retourzending

GARANTIE

De garantie voor artikelen van Toetie & Zo is 6 maanden. Garantie geldt voor fabricagefouten die door Toetie & Zo worden beoordeeld. Garantie geldt niet voor schade ontstaan door verkeerd gebruik. Toetie & Zo zal altijd haar best doen schade zo goed mogelijk te herstellen.

AANSPRAKELIJKHEID

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal tijdens verzending. We zullen er wel alles aan doen om eventueel zoekgeraakte pakketten te traceren.
U kunt er voor kiezen om uw bestelling verzekerd te laten verzenden. Indien u er voor kiest om de door u bestelde producten NIET verzekerd te laten verzenden, is Toetie & Zo op geen enkele wijze verantwoordelijk voor schade c.q. te laat bezorgen of verlies tijdens het transport door PostNL.

WASVOORSCHRIFT

Omdat we soms verschillende materialen gebruiken in een product, adviseren wij voor de kleding handwas. Als je op lage temperaturen wast, kan het in de wasmachine meestal geen kwaad. De droger is altijd funest voor oudere en tere stoffen! Wees voorzichtig met strijken, vooral als er synthetisch kant of zijde-achtige stoffen in het product verwerkt is.
Wij werken soms met gebruikte stoffen, wat tot gevolg heeft dat deze gebruikssporen kunnen vertonen.

KLACHTEN

Toetie & Zo heeft graag tevreden klanten. Mocht er toch een klacht zijn, laat het ons dan weten. We zullen dan samen zeker een goede oplossing vinden.

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn kun je ons natuurlijk altijd mailen via de link MAIL ONS bovenaan de pagina.

Toetie & Zo is ingeschreven bij de KvK onder nummer 32158911
BTW nr: NL174391389B01
Beetslaan 5
1215 AK Hilversum

Bank: NL02SNSB0866284133
BIC: SNSBNL2A

DOWNLOADEN/AFDRUKKEN/OPSLAAN VOORWAARDEN

klik hier om de voorwaarden te downloaden/afdrukken of opslaan VOORWAARDEN

laatste wijziging: 29-12-2017